Sponzorski Koledar 2018 Podprite naju za nadaljne uspehe v sezoni 2018/19!

Pozdrav!

Sva Aleš Kegl in Jan Palovšnik, edina slovenska športnika, ki tekmujema na tekmah ekstremnega smučanja serije Freeride world tour qualifier. Šport tekmovalnega smučanja izven varovanih smučin ima dolgo zgodovino tudi v naši mali državici še s časov legendarnih tekem Freeride Battle, ki so včasih potekale v na Bovškem Kaninu. Na žalost je od tega že več kot desetletje.

Sam šport tudi ni del FIS-smučanja in tudi ne olimpijskega izbora, zato na žalost ne morava računati na podporo slovenskih smučarskih organizacij. A ker oba želima postati čimboljša in dokazati, da se slovenci znamo meriti s svetovno elito tudi v tem športu, potrebujema vašo podporo!

Seveda se bi nama zdelo neprimerno, prositi za denar in sva se zato odločila, da vas prosima za podporo s tem, da ustvarima tudi nekaj kaj bo koristno Vam in mogoče polepšalo vaš dom, pomagalo pri organizaciji in podalo pogled v svet tekmovanj smučanja izven varovanih smučin! Toko je nastal koledar za leto 2018!

Oblikovala sva ga z veliko strasti ter ljubezni  in upama, da Vas bo prepričal, da naju podprete in s tem pomagate pri uresničitvi najine sanj priti v vrh svetova smočarskega “Freerida”! 

Podpiram in želim koledar!