Sponzorski Koledar 2018 Podprite naju za nadaljne uspehe v sezoni 2018!

Zdravo!

Sva Aleš Kegl in Jan Palovšnik, dva izmed nekaj tistih, ki se v Sloveniji bolj intenzivno ukvarjajo s freeride smučanjem. Poleg samega smučanja tudi tekmujeva na t.i. FreerideWorldQualifier (FWQ). Nekaj zgodovine imajo ta tekmovanja tudi v Sloveniji z FreerideBattle-om na Kaninu.

Ukvarjenje s to dejavnostjo pa zahteva precejšen finančni vložek, ki ga morava kriti sama. Šport namreč ni del FIS-smučanja in tudi ne olimpijskega izbora, zato ne morava računati na njihovo podporo. Želje in ideje pa so velike, zato se tu obračava na vas in na vašo podporo.

Seveda se bi nama zdelo neprimerno, prositi za denar in sva se zato odločila, da vas prosima za podporo s tem, da ustvarima tudi nekaj kaj bo koristno Vam in mogoče polepšalo vaš dom, pomagalo pri organizaciji in podalo pogled v svet tekmovanj smučanja izven varovanih smučin! Tako je nastal koledar za leto 2018!

 

Oblikovala sva ga z veliko strasti ter ljubezni in upava, da Vas bo prepričal, da naju podprete in s tem pomagate pri uresničitvi zastavljenih projektov oz. vsaj del teh.

Podpiram in želim koledar!

S pritiskom na zgornji gumb boste prišlu na stran v katero vnesete podatke za naročilo. Naročila za koledar po 15 EUR bova zbirala do konca leta. Po prijavi boste po elektronski pošti po 30.12.2017 prejeli navodila za nakazilo. Po novem letu bodo koledarji šli v tisk in jih boste prejeli v prvi polovici Januarja na naslov, ki ste ga navedli po pošti. 

Hvala za podporo ! 🙂

Aleš in Jan